Vodni filtri

Vsi smo odgovorni za čistost in kvaliteto naše pitne vode. Voda je nekaj najčudovitejšega na našem planetu, ki je obdan kar s 75% vode. Voda je vir našega življenja. Izhajamo iz vode in naše življenje je odvisno od nje. Človeško telo vsebuje 75 % vode – tako ima voda najpomembnejšo vlogo v našem telesu. Znanstvene raziskave dokazujejo, da sta naše življenje in njegova dolžina odvisna od kvalitete vode, ki jo uživamo. Ali se zavedamo dejstva, da ko izbiramo pitno vodo, prevzemamo odgovornost za naše zdravje?

BestWater vodni filtri poskrbijo za kvaliteto vašega življenja in zdravja. V krajih kjer živimo, smo navajeni, da voda prihaja iz vodovodne napeljave, tako da komaj kdaj pomislimo na dejstvo, da je samo 0,4% vode na zemlji pitne. Voda na svoji poti do nas, kot odlično raztopilo, vsrka vase vse snovi, ki ji pridejo naproti: tiste, ki se pojavljajo naravno v zemlji, kot tudi tiste onesnažene, ki jih industrija in kmetijstvo odvrže v okolje. Vodo uživamo vsak dan- pri pitju, pri pripravi pijač ali pri kuhanju.

  • Promocijski video - Vodni filtri BestWater


Z BestWater vodni filtri  ste prepričani, da imate vedno najboljšo pitno vodo na voljo.

Taka čista pitna voda se lahko primerja samo s svežo mineralno vodo – vitalna, kristalno čista in okusna!

Načelo BestWater sistema za molekularno filtriranje vode je blizu naravi. Voda, ki se pretaka po naših vodovodnih ceveh, se ne more primerjati z vodo, tako zdravo in polno energije, kot je voda, ki izvira iz arteških izvirov. Voda iz izvira, ki je tako sveža in okusna, pogosto prihaja iz virov, ki so stotine metrov pod zemljo in potrebujejo tisoče let, da postanejo pitne in se vrnejo nazaj na površje. Z vibracijsko frekvenco 1013 Hz, ima voda enako bioresonanco kot je vibracija energije, ki uravnava funkcije v naših celicah. Ta energija v obliki bio-fotonov, aktivira telesne celice in jih zaščiti pred škodljivimi vplivi okolja. Kot rezultat je ta voda najboljše zdravilo čiščenja naših telesnih celic in razstrupljanje celotnega telesa. Zahvaljujoč BestWater tehnologiji, voda iz vodovoda postane zelo aktivna, kristalno čista in enake kvalitete kot izvirska voda. Vaši vodi je povrnjena prvotna moč korak za korakom.


  • Na začetku se voda iz vodovoda v predhodnem filterirnem sistemu pripravi za proces čiščenja. Sedimentni filtri skrbijo za izločanje večjih snovi in grobih delcev. Filter iz aktivnega oglja, ki ga sestavljajo kokosovo oglje, zeolit, koralni pesek in silicijev granulat, ustavljajo pline, ki se raztopijo v vodi, kot so npr. klor, oglikovodiki in amoniak. Nato voda kroži in s tem dosega frekvence 1013 Hz. To povečuje raven čistosti vode v molekularnem filtru.
  • Čiščenje vode z reverzno osmozo - V naslednjem koraku gre voda skozi molekularni filter in zahvaljujoč reverzni osmozi, odstrani vse nevodne delce. Reverzna osmoza uporablja lastnosti vode, vendar v obratnem načinu. Pritisk vodo potisne skozi večplastne membrane, katere pore so tako majhne, da lahko samo vodne molekule pronicajo skozi. Vse večje molekule so v 99% odstranjene s pomočjo te membrane in odvržene v odtok. Prečiščena voda se nato zbira v shranjevalni posodi. Energiziranje vode skozi tehnologijo fotoionizacije in svetlobne frekvence.
  • Po čiščenju z reverzno osmozo je voda sicer v kemično najčistejšem stanju, žal pa je skozi ta proces izgubila precejšen del potencialne energije. Zato gre skozi dva energetska modula še preden jo lahko pijemo. HE-Modul je napolnjen s kameno strelo, ki služi kot naravni zbiralnik svetlobne frekvence (od 2,5 do 160 Hz). Kot rezultat voda pridobi vitalne kvalitete in z resonanco vstopi v človeško telo in nanj deluje harmonično.

pdfCenik BestWater

Podjetje

  • BestWater International GmbH
  • Hermann-Löns-Straße 17
  • 14547 Beelitz
  • Germany

Kontakt

  • E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • T: 041 751 222